Audi A8 60 TFSI e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi A8 60 TFSI e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu Audi A8 60 TFSI e 2020 -malliin, joka edustaa huippuluokan saksalaista insinööritaitoa yhdistettynä ympäristötietoisuuteen. Tämä ylellinen plug-in-hybridi kietoo ympärilleen elegantin urheilullisuuden ja tarjoaa ajonautintoa ilman kompromisseja. Leveä ja matala stance, sulavalinjaisesti muotoiltu kori sekä jäntevät ääriviivat korostavat sen edistyksellistä muotoilua. Tämän auton salonkivaunumaisessa sisätilassa yhdistyy äärimmäinen mukavuus ja huipputason digitaaliset teknologiat, mikä tekee jokaisesta matkasta ainutlaatuisen kokemuksen.

Audi A8 60 TFSI e malli on varustettu tehokkaalla lataushybridivoimalinjalla, jossa yhdistyy voimakas 3,0-litrainen TFSI-bensiinimoottori ja tehokas sähkömoottori. Sähköisellä voima-avulla varustetun 14,1 kWh akkukapasiteetin myötä auto kykenee vaikuttavaan toimintamatkaan pelkällä sähköllä, mikä tekee lyhyistäkin kaupunkimatkoista ympäristöystävällisemmät. Luokkansa parhaimmistoon kuuluvan akkutekniikan ja innovatiivisen rekuperointijärjestelmän ansiosta tämä hybridiauto on sekä tehokas että taloudellinen. Type2-latauspistoke mahdollistaa nopeat ja vaivattomat lataukset, ollen yleisin eurooppalaisten sähköajoneuvojen standardi.

Ollessasi ulkona nauttimassa tästä hienostuneesta voimanpesästä, voit luottaa siihen, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi A8 60 TFSI e -autosi helppoon ja tehokkaaseen lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet