Audi A7 50/55 TFSI e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi A7 50/55 TFSI e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Hemmottelua ja suorituskykyä samassa paketissa – Audi A7 50/55 TFSI e 2021 on elegantti yhdistelmä eturivin saksalaista muotoilua ja edistyksellistä hybriditeknologiaa. Sen ulkomuoto huokuu Audin ikonista muotokieltä, urheilullisuuden viileää tyylikkyyttä ja lataushybridien innovatiivisuutta. Tämän mallin sydän on Type 2 -latauspistoke, jonka avulla 17,9kWh:n akkukapasiteetti täyttyy vaivattomasti ja mahdollistaa huomattavat määrät päästöttömää ajoa, mikä tekee siitä täydellisen yhdistelmän kaupunkiajoon ja pidempiin seikkailuihin.

Audi A7 50/55 TFSI e on varustettu hybriditeknologialla, joka tarjoaa käyttäjilleen joustavuutta sekä parannettua polttoainetaloudellisuutta. Vaikuttava akkukapasiteetti yhdistettynä voimakkaaseen polttomoottoriin mahdollistaa nopeat kiihdytykset ja sulavan ajoelämyksen niin kaupungin kaduilla kuin avoimilla teillä. Auton sisätilat hehkuvat ylellisyyttä ja teknologisia herkkuja, jotka tekevät matkastasi nautittavan, kun olet yhteydessä maailmaasi Audin intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Unohtamatta latauksen merkitystä hybridiauton tehokkaassa hyödyntämisessä, muistutamme, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi A7 50/55 TFSI e -auton lataukseen, varmistaen, että voit nauttia huolettomasta ja ympäristötietoisesta ajosta päivästä toiseen.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet