Audi A7 50/55 TFSI e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi A7 50/55 TFSI e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Audin eleganssin ja huippuluokan suorituskyvyn yhdistävä Audi A7 50/55 TFSI e vuosimallia 2020 on lataushybridi joka tarjoaa auton omistajille sekä tehoa että taloudellisuutta yhdessä paketissa. Kyseessä on tyylikäs neliovinen coupé-mallinen auto, jonka lineaarinen muotoilu ja tyköistuva muoto kätkee sisäänsä hienostuneen hybridi-teknologian. Sen sulava linja tuo esiin Audin tunnusomaisen suunnittelun, ja auto onkin ajoneuvo, joka kääntää päitä niin kaupungin vilinässä kuin maanteiden leppoisilla matkoilla.

Autoon sisältyy Type2 latauspistoke, joka toimii yleisimmän latausstandardin mukaisesti ja sopii täydellisesti Euroopan laajuisiin ladatausverkostoihin. Audi A7:n 14,1 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kohtuullisen kantaman täysin sähköisessä tilassa, tehden tästä ajokista järkevän valinnan lyhyille työmatkoille tai kaupunkiajoon. Kevyen sähköajoneuvon ominaisuudet yhdessä voimakkaan polttomoottorin kanssa takaavat suorituskykyiset ja nautittavat ajokokemukset.

Kuten kaikissa hybridiautoissa, on latauksen hallinta avainasemassa akun optimaaliseksi hyödyntämiseksi, ja Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet juuri sinun Audi A7 50/55 TFSI e -autosi lataukseen. Olipa kyseessä sitten tehokas kotilatausasema tai kestävät latauskaapelit, varmistamme, että ajoneuvosi on aina valmis viemään sinut seuraaviin seikkailuihisi.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet