Audi A6 50/55 TFSI e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi A6 50/55 TFSI e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Audi A6 50/55 TFSI e 2021 on loistava valinta niille, jotka etsivät premium-luokan ajokokemusta yhdistettynä nykyaikaisiin ympäristöä säästäviin ratkaisuihin. Tämä tyylikäs ladattava hybridi yhdistää suorituskyvyn ja tehokkuuden saumattomasti, tarjoten sekä hiljaisen sähkömoottorin nautinnon että polttomoottorin tuoman pitkän toimintamatkan. 17,9 kWh akkukapasiteetti takaa, että voit nauttia huomattavista etäisyyksistä pelkällä sähköllä, mikä on erinomaista päivittäisessä kaupunkiajossa ja lyhyemmillä matkoilla.

Audi A6:n sydän koostuu edistyneestä latausjärjestelmästä, joka on varustettu Type2-latauspistokkeella, mahdollistaen yhteensopivuuden laajimman latausinfrastruktuurin kanssa. Lisäksi, sen älykäs energianhallintajärjestelmä maksimoi jokaisen latauksen tehon ja auton toimintamatkan. Audi A6 ei ole vain tehokas ja taloudellinen, vaan se tarjoaa myös modernit mukavuus- ja turvallisuusteknologiat, jotka nostavat ajokokemuksesi uudelle tasolle.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet ja latausasemat, jotka varmistavat Audi A6 50/55 TFSI e 2021 -autosi sujuvan ja tehokkaan lataamisen. Valikoimastamme löydät juuri oikeat tuotteet, jotka on suunniteltu sopimaan tarpeisiisi.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet