Audi A6 50/55 TFSI e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi A6 50/55 TFSI e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Upean elegantti, älykäs ja innovatiivinen, Audi A6 50/55 TFSI e 2020 on loistava esimerkki modernista hybriditeknologiasta yhdistettynä perinteisen autoteollisuuden hienostuneisuuteen. Tämän laadukkaan ladattavan plug-in hybridin ulkoasu henkii Audin tunnusomaista suunnittelufilosofiaa, kun taas sisällä odottavat ylelliset mukavuudet ja viimeisintä tekniikkaa edustavat varusteet. Autossa käytetään tehokasta bensiini- ja sähkömoottorin yhdistelmää, tarjoten miellyttävän ajokokemuksen niin pitkillä maantieosuuksilla kuin kaupungin sykkeessäkin.

Audi A6 50/55 TFSI e on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä on yksi yleisimmistä Euroopassa käytettävistä latausstandardeista. Sen 14,1kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan sähköisen toimintamatkan yhdellä täyteen ladatulla akulla, mikä tarjoaa erinomaista joustavuutta arkiajossa. Ajonvakautusjärjestelmät, korkeatasoiset turvaominaisuudet sekä intuitiiviset infotainment-järjestelmät tekevät ajamisesta sekä turvallista että viihdyttävää. Latausasemaan yhdistettynä Audi A6 hybridin akku latautuu vaivatta ja käyttäjä voi nauttia sähkövoimaisesta ajosta lähes välittömästi.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat laadukkaat tarvikkeet Audi A6 50/55 TFSI e 2020 -autosi lataamiseen, jotta voit nauttia huolettomasta ja ekotehokkaasta ajamisesta päivästä toiseen.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet